Welkom bij DG Auto Restyle

Bij DG Auto Restyle zijn we gespecialiseerd in het herstellen van deuken zonder dat daarbij gespoten hoeft te worden. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet, zonder de hoge kosten van spuitwerk. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Diensten:

Uitdeuken zonder spuiten!

Laat uw auto er weer als nieuw uitzien zonder spuitwerk. Bespaar tijd en geld!

Spotrepair!

DG Auto Restyle streven we altijd naar 100% kwaliteit in al onze diensten

Kwaliteit!

Snel en vakkundig herstel van kleine beschadigingen. Bespaar kosten opnieuw spuitwerk!


DG Auto Restyle: Uw specialist in uitdeuken zonder spuiten!

Dat klinkt als een bedrijf dat gespecialiseerd is in uitdeuken zonder spuiten, oftewel Paintless Dent Repair (PDR). DG Auto Restyle lijkt zich te richten op het herstellen van deuken in auto's zonder dat er verf- of lakwerk aan te pas komt.

Bedrijven die zich toeleggen op uitdeuken zonder spuiten bieden vaak diensten aan voor het repareren van kleine deuken veroorzaakt door verschillende factoren, zoals hagel, parkeerschade, deuken door boodschappenkarretjes, enzovoort. Door gebruik te maken van gespecialiseerde gereedschappen en technieken kunnen ze de deuken van binnenuit herstellen zonder dat de oorspronkelijke lak beschadigd raakt.

DG Auto Restyle lijkt te benadrukken dat ze zich specialiseren in deze specifieke vorm van autoreparatie, wat kan betekenen dat ze ervaren en goed getraind personeel hebben om deze techniek effectief toe te passen. Dit kan een geruststellende gedachte zijn voor autobeheerders die deuken willen laten repareren zonder dat het lakwerk van hun auto wordt aangetast.

Veel gestelde vragen:

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten, ook bekend als "paintless dent repair" (PDR), is een techniek om deuken uit het plaatwerk van een auto te verwijderen zonder dat daarbij de oorspronkelijke laklaag wordt aangetast. In plaats van de traditionele methode waarbij de deuk wordt uitgeduwd en vervolgens de beschadigde lak wordt hersteld door te spuiten, maakt uitdeuken zonder spuiten gebruik van speciale gereedschappen en technieken om de deuk van binnenuit te herstellen.

Hoe lang duurt een spotrepair behandeling?

De duur van een spotrepair behandeling hangt af van de omvang van de schade, maar we streven naar snelle en efficiënte service.

Hoe veel kost uitdeuken zonder spuiten?

De kosten voor het verwijderen van een deukje kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en locatie van de deuk, de complexiteit van het herstelproces, en het type voertuig. Bij DG Auto Restyle streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te houden, terwijl we toch hoogwaardige kwaliteit leveren.


Mijn Audi A6 had twee deukjes in de achterzijde. Ik had mijn twijfel of dit via de buitenkant kon worden gerepareerd
Deze zijn door D&G echter zeer vakkundig verwijderd. De deukjes zijn volledig weg en onder geen enkele licht invals hoek nog zichtbaar (perfectie!). Naast de nauwkeurige werkwijze werd een goede service gegeven en een vriendelijke benadering.

Ad Kuhn


Op zaterdag 5 kleine deukjes laten verwijderen. Ging snel en niets meer van te zien. Bedankt!

Marcel Van Wees


Top service!!!, vriendelijke mensen. Helpen je meteen uit de brand en denken met alles mee. Eerlijk en betrouwbaar zeker een aanrader.

Brahim Hajjaj

 


Ik was verbaasd over het resultaat bij DG Auto Restyle. Mijn auto ziet er weer fantastisch uit, en dat zonder dat er gespoten hoefde te worden. Echt vakmanschap!”

Karin S.


Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.


Heeft uw auto een deukje opgelopen en wilt u het laten herstellen zonder te spuiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!